Lala

VvE Novesium: "Eurlicon is een consciëntieus en deskundig partner"

De Terneuzense Vereniging van Eigenaren Novesium liep al enige tijd aan tegen mankementen in de werking van hun twee liften en in het adequaat handelen van het liftbedrijf. "Reden voor ons om Eurlicon in te schakelen voor een second opinion, advies en technische ondersteuning bij het overleg met het liftbedrijf," vertelt bestuurslid Frans Mous.

"De opbouw van het hele traject was erop gericht om tot een constructieve, adequate en blijvende oplossing te komen. Eurlicon heeft allereerst het probleem onderzocht en legde het resultaat vast in een duidelijk en inzichtelijk rapport."

Technisch liftvakmanschap

"Tijdens het overleg met de vertegenwoordigers van het liftbedrijf zorgde de aanwezige Eurlicon-liftadviseur voor een heldere vertaling van deze adviezen en aanbevelingen. Mede door zijn technisch vakmanschap en het voorbereidende werk kon er direct en open worden gecommuniceerd," zegt Mous enthousiast.

Van harte aanbevolen

Het bestuur van VvE Novesium noemt Eurlicon een consciëntieus partner. "De samenwerking en alsmede het deskundig advies maakten een belangrijk deel uit van de weg naar een positief resultaat. Dankzij de prettige ervaringen kunnen wij zeggen dat we een tevreden klant van Eurlicon zijn," besluit Mous.