Lala

Syntrus Achmea Real Estate & Finance: “Meer grip op onderhoud”

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft onlangs het onderhoud van de liften in haar COG-portefeuille gereorganiseerd. Projectleiders Bert Jansen en Jelle van der Hek, respectievelijk Technisch Manager Kantoren en Technisch Manager Retail, over hun keuze voor Eurlicon.

“Wij zochten een partij die ons kon helpen meer grip te krijgen op het liftonderhoud in onze panden.  Al direct vanaf het eerste contact met Eurlicon sprak de heldere en eenvoudige aanpak ons aan.”

Succes

“Samen met Eurlicon hebben we bereikt dat onze liften nu op een gestructureerde en gecontroleerde wijze worden onderhouden. Er is voor alle liften een eenduidig onderhoudscontract. Ieder contract is vanuit de visie van de opdrachtgever is opgesteld.”

“Nu de aanbestedingen achter de rug zijn, kunnen we concluderen dat er ook een directe kostenbesparing voor onze huurders is bereikt. Dat is een mooie bonus, want onze insteek van het nieuwe onderhoudscontract was vooral gericht op de kwaliteit van het onderhoud.”

Aanbevelingswaardig

“Ja, wij kunnen Eurlicon zeker aanbevelen. Wat ons naast de inhoudelijke kwaliteit is opgevallen, is dat ze nakomen wat ze hebben afgesproken.”