Lala

Bouwinvest: “Extra aandacht voor bedrijfszekerheid liften”

Bouwinvest Real Estate Investment Management (REIM) B.V. is als vermogensbeheerder gespecialiseerd in vastgoed voor institutionele investeerders. Bouwinvest beheert drie Nederlandse fondsen in de sectoren woningen, winkels en kantoren. Wat liftbeheer en -onderhoud betreft laat Bouwinvest zich sinds 2009 voor haar woningportefeuille adviseren door Eurlicon. Technisch manager Jan Vuijk legt uit wat de samenwerking tot nu toe heeft opgeleverd.

“Doordat Eurlicon ons assisteert bij het liftbeheer, hebben we nu een goed inzicht in het functioneren van alle liften binnen onze portefeuilles. Vanuit dat inzicht krijgen wij ook een helder beeld over de kwaliteit en de dienstverlening  van onze onderhoudsbedrijven.”

Onder de loep
“Door de goede monitoring kunnen we nu extra aandacht schenken aan liften met een te hoog storingspercentage. Die extra inzet voor een optimale bedrijfszekerheid heeft zich inmiddels vertaald naar een betere gebruikservaring voor diegenen die werken en wonen in onze gebouwen.”

“Ik vind Eurlicon zeker onderscheidend in de markt. Naast een schat aan kennis vallen ze op door hun grote snelheid in afhandeling, maar ook door hun pro-activiteit.”