Lala

Actys Wonen: "Aanbesteden gebeurt met veel inhoudelijke kennis"

Actys Wonen beheert en verhuurt landelijk vastgoedportefeuilles voor institutionele en particuliere beleggers en voor woningcorporaties vanuit acht kantoren in Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Enschede, Nieuwegein, Rotterdam en Zwolle. Technisch manager Joost Bakker voert het beheer over een portefeuille woningen in de regio Noord-Holland waarin veel liften zitten. Eurlicon voert in opdracht van de eigenaar het beheer van de liften uit.

Welke voordelen heeft Eurlicon voor Bakker gebracht? "Wat mij aanspreekt, is hun kennis, de korte lijnen en de snelle reactie op vragen. De samenwerking scheelt ons veel werk. En werk als aanbestedingen van renovaties gebeurt nu met veel inhoudelijke kennis. Daarnaast heeft Eurlicon ervoor gezorgd dat ik als technisch manager meer kennis heb gekregen over de normale tarieven in deze branche. Dit helpt mij in het beoordelen van offertes en dergelijke."

Direct voordeel voor de gebruiker 
"Wat mij opvalt is dat Eurlicon zijn adviezen in aanbestedingen duidelijk onderbouwt, ook met argumenten voor de langere termijn. Wat het voor de gebruikers van de liften betekent? Welnu, het aantal storingen in bepaalde complexen is sterk gedaald. Eurlicon heeft gestuurd op het aantal storingen en de daarop genomen maatregelen, in samenspraak met de eigenaar uiteraard. Daar heeft de gebruiker direct voordeel van."

Of Bakker Eurlicon ook bij anderen zou aanbevelen? "Jazeker. De samenwerking is erg prettig, en ik word goed geïnformeerd!"