Lala

vb&t vve diensten: “Goed liftadvies voor ons én onze klanten”

vb&t vve diensten, onderdeel van de vb&t groep, is een professionele en onafhankelijke dienstverlener in de vastgoed- en huisvestingsbranche. Al gedurende lange tijd maakt de organisatie gebruik van de adviesdiensten van Eurlicon.

Manager interne organisatie John van Winden: "Met het overeengekomen Eurlicon-dienstenpakket kunnen wij direct duidelijkheid scheppen richting onze klanten over wat Eurlicon kan bieden en wat het kost."

Van Winden: "In de afgelopen jaren is onze portefeuille sterk gegroeid. Daardoor hebben wij ook veel meer liftinstallaties in beheer gekregen. Al die installaties worden door veel verschillende liftenfirma's onderhouden. Met zoveel spelers om je heen kom je op een gegeven moment voor vragen te staan als: 'Hoe goed wordt het onderhoud eigenlijk uitgevoerd?' en 'Hoe noodzakelijk zijn de vernieuwingen die de onderhoudsfirma voorstelt?' Dan ga je op zoek naar partijen die je een gedegen onafhankelijk advies kunnen geven."

"Uiteindelijk zijn wij bij Eurlicon uitgekomen. Zij hebben ons én onze klanten in deze periode meermaals van goede adviezen voorzien. Doordat we regelmatig contact hadden met Eurlicon, zijn wij verder gaan praten om onze samenwerking meer en beter te structureren. Dit heeft geleid tot onze huidige intensieve samenwerking."

Raamovereenkomst voor liftonderhoud
En die samenwerking heeft inmiddels het nodige opgeleverd: "Samen met Eurlicon hebben we een raamovereenkomst met de liftonderhoudspartijen kunnen afsluiten. In die raamovereenkomst zijn alle werkzaamheden die tot het onderhoud behoren duidelijk beschreven. Hierdoor zijn de onderhoudscontracten eenduidiger geworden en hebben we voor onze VvE's een kostenbesparing gerealiseerd op liftonderhoud."

Ook met Eurlicon zelf maakte Van Winden duidelijke afspraken: "Er ligt nu een standaardpakket aan diensten – van eenvoudig mondeling liftadvies tot en met uitgebreide rapportages. Daarvoor zijn we vaste scherpe prijzen overeengekomen. Met het dienstenpakket kunnen wij direct duidelijkheid scheppen richting onze klanten over wat Eurlicon kan bieden wanneer dat nodig is."

Onafhankelijk liftadvies
Of Van Winden liftadviesbureau Eurlicon kan aanraden bij andere organisaties? "Jazeker! Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Eurlicon levert objectief, onafhankelijk advies, en de samenwerking en het persoonlijk contact met de diverse accountmanagers verloopt goed."