Al twee decennia leidend op het gebied van liftenadvies

Eurlicon bestaat sinds 2000 en is in korte tijd uitgegroeid tot hét adviesbureau op het gebied van:

  • Alle typen liften
  • Roltrappen, hellingbanen en rolpaden
  • Gevelonderhoudsinstallaties
  • Dakveiligheid
  • Veilig werken op hoogte

Met meer dan 15 adviseurs ondersteunen wij zo’n 150 opdrachtgevers bij het beheer van hun installaties.

Eurlicon opereerde lange tijd onder de vleugels van het Liftinstituut. In 2018 overgenomen door DLR Adviesgroep groeide Eurlicon uit tot de grootste adviseur op het gebied van gebouwgebonden transportinstallaties in Nederland. En daar zijn we trots op!

De kracht van Eurlicon

Ons team staat voor objectiviteit en schrijft integriteit met hoofdletters. Door onze gedrevenheid profiteren klanten van onze ‘zorgeloze formule’. Daarbij zoeken we steeds naar samenwerking, bijvoorbeeld met onderhoudsbedrijven.
Onze medewerkers zijn nieuwsgierig naar de complexe, veranderende wereld. We geloven daarbij sterk in de kracht van samenwerken en verbinden.

Als klant staat ú aan het roer. U houdt de controle over installaties en Eurlicon ondersteunt u hierbij. Zo bent u altijd vrij in het uitvoeren van werkzaamheden.

Complexe vraagstukken maken we eenvoudiger en behapbaar. Denk daarbij aan thema’s op het gebied van efficiencyverhoging, energiebesparing en kostenbeheersing. Eurlicon werkt nationaal en heeft in elke regio een adviseur.

Eurlicon heeft ook alle expertise over renovatie of vervanging van roltrappen, gevelinstallaties en dakveiligheid.

Bent u benieuwd en wilt u meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op.