Renovatie en nieuwbouw

Begeleiden liftrenovatie en nieuwbouw lift

Heeft u plannen om uw lift of roltrap te renoveren, te moderniseren of compleet te vervangen? Dan start Eurlicon voor u het project op en nemen u alle zorgen uit handen. We vragen de projectplanning op en zijn de vraagbaak tussen de opdrachtgever en uitvoerende partij. Daarbij hoort ook een tijdige en juiste uitvoering en de nodige projectbezoeken.

Aanbesteden liftrenovatie of nieuwbouw installaties

Wat zijn de voordelen van Eurlicon?

Eurlicon werkt volgens het TCO-principe (Total Cost of Ownership). Uw voordeel: levering van onderdelen van betere kwaliteit, met een kleinere kans op problemen na de liftrenovatie. Eurlicon maakt de koppeling tussen levensduur en garantie. Hierdoor geven inschrijvers langere garantietermijnen af. Met een eenvoudige offertaanvraag beoordelen we offertes bij liftbedrijven.

Technisch renovatiebestek en voorwaarden opstellen

Na het bepalen van de uit te voeren werkzaamheden maken we het technisch bestek. In het technisch bestek staan de vastgestelde eisen. Het bestek is een digitaal document met inschrijfbestanden. In overleg voegen we aanvullende eisen toe. Na goedkeuring krijgt u het bestek digitaal aangeleverd.

Aanbesteding van liftonderhoud

De gekozen liftbedrijven worden uitgenodigd en wij ondersteunen u bij de aanbesteding. Eurlicon stelt een duidelijke vergelijkingsanalyse op, waardoor u de meest geschikte partij vindt.

Eurlicon heeft ook alle expertise over renovatie of vervanging van roltrappen, gevelinstallaties en dakveiligheid.

Bent u benieuwd en wilt u meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op.