{article 142}

[title]

[text]{/article}

Deelnemen aan een gratis workshop Slim Liftbeheer in 2021?

De data voor het voorjaar 2021 zijn bekend!

Hoe kunt u uw liftbeheer beter regelen? En hoe zorgt u ervoor dat het onderhoud van uw lift goed is? Het beheren van liften vraagt om veel kennis van lifttechniek en wetgeving over liften. Daarnaast is voor een goed begrip van onderhoudscontracten, offertes en keuringsrapporten ook inzicht nodig. Eurlicon helpt lifteigenaren en facilitair beheerders graag op weg met onze gratis workshop Liftbeheer.

Uw liften beter en efficiënter beheerd

In de workshop Slim Liftbeheer staat het beter en efficiënter beheren van liften centraal. Hoe doen anderen het liftbeheer? Tegen welke problemen lopen zij aan? Hoe krijgt u meer grip op de onderhoudsbedrijven? En welke trends zijn er in de liftenmarkt? Eurlicon zorgt er graag voor dat u goed beslagen ten ijs komt. Uiteraard is er ook uitgebreid gelegenheid om met deelnemers van verschillende bedrijven uw ervaringen uit te wisselen.

Workshops 2021

In het voorjaar van 2021 zullen de volgende workshops plaatsvinden voor de regio's Noordoost-Nederland, West-Nederland en Zuid-Nederland. Afhankelijk van de Coronasituatie wordt er gekeken of de workshops fysiek of online gehouden worden.

  • dinsdag 6 april 2021 - regio Noordoost-Nederland
  • donderdag 8 april 2021 - regio Zuid-Nederland
  • dinsdag 20 april 2021 - regio West-Nederland

Wilt u deelnemen?

Meldt u aan via telefoonnummer 020 - 494 27 40 of via ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
 

Nieuw bij Eurlicon! EnergiePrestatieMetingen bij uw lift of roltrap

Lees meer

Eurlicon bestaat 20 jaar!

Op 4 februari 2020 is het 20 jaar geleden dat Eurlicon is opgericht en daar zijn wij enorm trots op.

Lees meer