Slim liftbeheer begint met een gratis workshop van Eurlicon

Hoe kunt u uw liftbeheer beter regelen? En hoe zorgt u ervoor dat het onderhoud van uw lift goed is? Het beheren van liften vraagt om veel kennis van lifttechniek en wetgeving over liften. Daarnaast is voor een goed begrip van onderhoudscontracten, offertes en keuringsrapporten ook inzicht nodig. Eurlicon helpt lifteigenaren en facilitair beheerders graag op weg met onze gratis workshop Liftbeheer.

Uw liften beter en efficiënter beheerd

In de workshop Slim Liftbeheer staat het beter en efficiënter beheren van liften centraal. Hoe doen anderen het liftbeheer? Tegen welke problemen lopen zij aan? Hoe krijgt u meer grip op de onderhoudsbedrijven? En welke trends zijn er in de liftenmarkt? Eurlicon zorgt er graag voor dat u goed beslagen ten ijs komt. Uiteraard is er ook uitgebreid gelegenheid om met deelnemers van verschillende bedrijven uw ervaringen uit te wisselen.

Workshops 2019

In het voor- en najaar van 2019 zullen wederom workshops worden georganiseerd. Zodra de data hiervoor bekend zijn zullen deze hier worden vermeld.

In 2018 hebben de volgende workshops plaatsgevonden:

  • 10 april 2018, regio Noordoost-Nederland
  • 12 april 2018, regio Zuid-Nederland
  • 18 april 2018, regio Amsterdam
  • 24 april 2018, regio Amsterdam
  • 16 oktober 2018, regio Noordoost-Nederland

Wilt u deelnemen?

Meldt u aan via telefoonnummer 020 - 494 27 40 of via ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..