Slim liftbeheer begint met een gratis workshop van Eurlicon

Hoe kunt u uw liftbeheer beter regelen? En hoe zorgt u ervoor dat het onderhoud van uw lift goed is? Het beheren van liften vraagt om veel kennis van lifttechniek en wetgeving over liften. Daarnaast is voor een goed begrip van onderhoudscontracten, offertes en keuringsrapporten ook inzicht nodig. Eurlicon helpt lifteigenaren en facilitair beheerders graag op weg met de gratis workshop Liftbeheer.

Uw liften beter en efficiënter beheerd

In de workshop Slim Liftbeheer staat het beter en efficiënter beheren van liften centraal. Hoe doen anderen het liftbeheer? Tegen welke problemen lopen zij aan? Hoe krijgt u meer grip op de onderhoudsbedrijven? En welke trends zijn er in de liftenmarkt? Eurlicon zorgt er graag voor dat u goed beslagen ten ijs komt. Uiteraard is er ook uitgebreid gelegenheid om met deelnemers van verschillende bedrijven uw ervaringen uit te wisselen.

U kunt op de volgende data deelnemen in 2018

De workshops voorjaar 2018 hebben alle plaatsgevonden. In het najaar volgen weer nieuwe workshops op de volgende data:
- 4 oktober 2018, regio Amsterdam
- 11 oktober 2018, regio Zuid-Nederland
- 16 oktober 2018, regio Noordoost-Nederland

Reeds plaatsgevonden in 2018

- 10 april 2018, regio Noordoost-Nederland
- 12 april 2018, regio Zuid-Nederland
- 18 april 2018, regio Amsterdam
- 24 april 2018, regio Amsterdam

Wilt u deelnemen?

Meldt u aan via telefoonnummer 020 - 494 27 40 of via ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..