Een nieuwe lift kopen en bouwen begint met Eurlicon

Het kopen of vervangen van een lift vraagt om specialistische kennis. Want waaraan moet een goede personenlift of goederenlift voldoen? Waarmee moet u rekening houden bij het bouwen van een lift? Wat kost zo’n lift en wat zijn marktconforme prijzen? En als de lift klaar is, wat zijn dan de bijkomende kosten van beheer en onderhoud? Eurlicon helpt u graag bij het beantwoorden van al deze vragen.

Lift kopen? Eurlicon ondersteunt en ontzorgt

Een lift kopen en bouwen vergt niet alleen expertise in lifttechniek, prijzen en beheer, maar ook kennis van de eisen en wetgeving waaraan de installatie moet voldoen. De liftadviseurs van Eurlicon zijn hier helemaal in thuis. Wij schrijven het bestek voor u, verrichten bouwcontroles en controleren bij de oplevering. Zo nemen wij u niet alleen alle zorgen uit handen, maar voorkomen wij ook problemen na de oplevering.

De zekerheid van een objectief advies

Met Eurlicon aan uw zijde kunt u in gesprek met liftleveranciers en liftonderhoudsfirma’s nooit voor verrassingen komen te staan. U kiest voor absolute objectiviteit. En omdat wij niet gebonden zijn aan één merk, leverancier of onderhoudsbedrijf, overzien wij de hele markt. Wilt u een lift kopen van een bepaald merk, bijvoorbeeld Mitsubishi, Otis, Schindler, KONE, ThyssenKrupp of Orona? Uiteraard houden wij dan graag rekening met uw wensen.

Onze garantie: de beste lift tegen de beste prijs

Bij Eurlicon stellen wij alles in het werk zodat u een lift krijgt die volledig voldoet aan uw eisen en wensen, en die ook nog eens een scherpe prijs heeft. U betaalt weliswaar voor onze adviezen, maar de ervaring leert dat die investering zich in no-time terugverdient.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie over begeleiding bij het kopen, bouwen of vervangen van een goederenlift of personenlift. Eurlicon heeft natuurlijk ook alle expertise in huis om de aankoop en bouw van roltrappen, gevelinstallaties en dakbeveiliging te begeleiden.