Eurlicon beheert installaties en verdient voor u

Liften, liftkeuringen, liftonderhoud, liftmodificatie, liftaanschaf, liftsloop, liftvervanging, roltrappen, roltrapkeuringen, roltraponderhoud, roltrapmodificatie, roltrapvervanging, gevelonderhoudinstallaties en warenwet besluit liften, NEN-EN 81-1, europese aanbevelingen, snel (safety norm exsisting lifts), ARBO wetgeving, NEN-EN 13015, NEN 3140. Wij kunnen het voor u inzichtelijk en eenvoudiger maken.

                        Eurlicon beheert installaties en verdient voor u...

 

Laat uw lift, roltrap en gevelonderhoud installaties door ons beheren. Wij zullen u overtuigen van een enorme kostenbesparing!

Eurlicon beheert al jaren grote bestanden liften voor verschillende partijen. Daarbij hebben we in alle gevallen een grote besparing gerealiseerd op onderhoud en inkoop. We kennen de marktprijzen, we kennen de markt en productontwikkelingen, we kennen de prijzen en de kwaliteitsverschillen. Bovendien vinden we het prettig om te horen dat we voor dit toch zeer specialistische gebied werk uit handen nemen en dat we tijd besparen die klanten weer op een andere wijze kunnen inzetten. Uw keuze voor Eurlicon zal niet alleen gebaseerd zijn op kostenbesparing, maar ook voor de technische know how en kennis, de expertise en onze onafhankelijkheid,
Bij beheer gaan we uit van een minimaal van drie jaren, die uiteraard verlengd kunnen worden tot een langere periode.

Wat doen wij wanneer uw installaties door ons worden beheerd?

A. Technische dienstverlening

1. Conditiemeting van uw installaties
2. Opstellen meerjarenbegrotingen
3. Dagelijkse, jaarlijkse en projectwerkzaamheden (t.b.v. controles, renovaties, aanbestedingen)

B. Administratieve dienstverlening

1. Vastleggen
2. Rapportages

C. Financiële dienstverlening

1. Kosten inzichtelijk maken
2. Aanbesteden en inkopen
3. Bewaken van beschikbaar gestelde budgetten

D. Communicatie

1. Met alle betrokken partijen
2. Regelmatige terugkoppelingen en overleg met u

Wilt u ook de andere installaties door één partij laten beheren, zoals sprinkler, airco, electra, watervoorzieningen? Wij kiezen de juiste partijen en voeren de regie op het scenario dat u heeft geschreven.

Referenties zijn o.a. Acantus, DeltaWonen, Domesta, MozaïekWonen en Mitros.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch 020-4942740.