Nieuwe ontwikkelingen binnen onderhoudscontracten

Enkele jaren geleden zijn ten kantoren van Vivare de handtekeningen gezet onder een bijzonder onderhoudscontract. De bedrijven KONE, Skylift en Lohr Liften waren allen aanwezig om vanaf heden voor Vivare het liftonderhoud te gaan verzorgen. Maar dit wat maakt dit onderhoudscontract zo bijzonder?

Naast de afspraken over het verrichten van onderhoud en het snel oplossen van calamiteiten worden met dit contract de voorwaarden geschapen voor de drie onderhoudsbedrijven om gezamenlijk de belangen van Vivare te dienen.

  
Op de foto staan de betrokkenen voor het pand van Vivare. Vanuit Vivare waren onder de bezielende leiding van Leo Lussenburg met name de contractbeheerders René Egging, Aard de Kramer en Henk Grootoonk bezig met de totstandkoming van dit contract. Onmisbaar was ook de inbreng van de afdeling Inkoop in de persoon van Marco Bloem. Eurlicon heeft vooral alle wensen en ideeën van onze klant in een duidelijk contract verwerkt naar aanleiding van het basiscontract van Eurlicon.

Wilt u ook een voor uw organisatie op maat gesneden onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 020 - 494 27 40.