Op de schop; liftrenovatie en -vervanging in de praktijk

De afgelopen tijd zijn veel liften gerenoveerd of vervangen en in de komende jaren zullen er nog veel volgen. Wat is de reden om zo’n project op te starten? Wie zijn erbij betrokken? Hoe wordt het aangepakt en wat is het resultaat? Deze vragen vormen de basis voor een serie artikelen over liftprojecten in het magazine van Liftinstituut.

Lees meer

VvE Voorlichtingsdagen 2018

De informatiebijeenkomsten van VvE Belang komen er weer aan. Eurlicon zal op 7 november 2018 in Maastricht en op 19 november 2018 in Haarlemmermeer aanwezig zijn. Zien wij u daar?

Lees meer

Besparen op planmatig onderhoud?

Zijn alle onderdelen van een lift echt op hetzelfde moment versleten? Als een deur niet goed sluit, zijn dan álle deuren slecht? Hoeveel geld denkt u te besparen door een goed renovatieplan voor uw lift? Door een vakkundige diagnose kunt u veel geld besparen. De lift blijft betrouwbaar en gaat langer mee. De besparing kan zelfs oplopen tot meer dan 50%!

Lees meer

Eurlicon is verhuisd

Eurlicon is verhuisd naar de Klaprozenweg 75 te Amsterdam. Het nieuwe kantoor van Eurlicon bevindt zich in een markant kantoorgebouw aan de NDSM-werf; strategisch en centraal gelegen ten opzichte van de ringweg A10 en de A8, en nabij het centrum van Amsterdam.

Lees meer

Slim liftonderhoud: focus op gebruik en cruciale onderdelen

Winst voor klant, maar ook voor onderhoudsfirma

Bij onderhoudsbeurten controleren veel monteurs de liftinstallaties met een standaardchecklist. Focus op specifieke cruciale onderdelen en afstemmen van het onderhoud op de aard van het gebruik van de lift is echter veel slimmer.

Lees meer