ED Academy

Welkom bij ED Academy, dé meest ervaren en vernieuwende trainer in liften, roltrappen, gevelonderhoudsinstallaties en dakveiligheid.

Lees meer

Conclusie congres 'Liftgebruik bij brand' verrassend

Ruim 83% van de aanwezigen vindt liftgebruik bij brand noodzakelijk, 17% vindt dit nodeloos gevaarlijk.


Op 7 november 2018 is er op initiatief van Liftinstituut een congres gehouden met als thema 'Liftgebruik bij brand'. Er kwamen meer dan 400 gebouweigenaren, adviseurs, mensen uit de zorg en brandweermensen bij elkaar om na te denken over liftgebruik bij brand.

Lees meer

Congres 'Liftgebruik bij brand' in VvE Magazine

Eind 2018 is er op initiatief van Liftinstituut een congres georganiseerd met als thema 'Liftgebruik bij brand'. In februari 2019 is in het VvE Magazine van VvE Belang een artikel over dit congres verschenen.

Lees meer

Kees Zijlstra

Het bericht dat onze collega Kees Zijlstra is overleden heeft ons diep geraakt. Kees was werkzaam als adviseur in het Noordoosten van ons land en was voor veel klanten een solide steun en toeverlaat. Voor ons was Kees een trouwe, zorgzame en prettige collega die vele jaren een actieve en betrokken rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling van Eurlicon. Zijn toewijding, vriendschap en warmte zullen wij voor altijd missen. Wij wensen de familie veel sterkte met dit grote verlies.

Lees meer

Deelnemen aan een kostenloze workshop Slim Liftbeheer?

Hoe kunt u uw liftbeheer beter regelen? En hoe zorgt u ervoor dat het onderhoud van uw lift goed is? Het beheren van liften vraagt om veel kennis van lifttechniek en wetgeving over liften. Daarnaast is voor een goed begrip van onderhoudscontracten, offertes en keuringsrapporten ook inzicht nodig. Eurlicon helpt lifteigenaren en facilitair beheerders graag op weg met onze gratis workshop Liftbeheer.

Lees meer