Kees Zijlstra

Het bericht dat onze collega Kees Zijlstra is overleden heeft ons diep geraakt. Kees was werkzaam als adviseur in het Noordoosten van ons land en was voor veel klanten een solide steun en toeverlaat. Voor ons was Kees een trouwe, zorgzame en prettige collega die vele jaren een actieve en betrokken rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling van Eurlicon. Zijn toewijding, vriendschap en warmte zullen wij voor altijd missen. Wij wensen de familie veel sterkte met dit grote verlies.

Lees meer

ED Academy


Welkom bij ED Academy, dé meest ervaren en vernieuwende trainer in liften, roltrappen, gevelonderhoudsinstallaties en dakveiligheid.

Lees meer

Op de schop; liftrenovatie en -vervanging in de praktijk

De afgelopen tijd zijn veel liften gerenoveerd of vervangen en in de komende jaren zullen er nog veel volgen. Wat is de reden om zo’n project op te starten? Wie zijn erbij betrokken? Hoe wordt het aangepakt en wat is het resultaat? Deze vragen vormen de basis voor een serie artikelen over liftprojecten in het magazine van Liftinstituut.

Lees meer

Deelnemen aan een kostenloze workshop Slim Liftbeheer?

Hoe kunt u uw liftbeheer beter regelen? En hoe zorgt u ervoor dat het onderhoud van uw lift goed is? Het beheren van liften vraagt om veel kennis van lifttechniek en wetgeving over liften. Daarnaast is voor een goed begrip van onderhoudscontracten, offertes en keuringsrapporten ook inzicht nodig. Eurlicon helpt lifteigenaren en facilitair beheerders graag op weg met onze gratis workshop Liftbeheer.

Lees meer

VvE Voorlichtingsdagen 2018

In 2018 hebben de jaarlijkse informatiebijeenkomsten van VvE Belang weer plaatsgevonden. Op 7 november was Eurlicon in Maastricht aanwezig en op 19 november in Haarlemmermeer. In 2019 zullen wij ook weer van de partij zijn.

Lees meer