Eurlicon beheert installaties en verdient voor u

Liften, liftkeuringen, liftonderhoud, liftmodificatie, liftaanschaf, liftsloop, liftvervanging, roltrappen, roltrapkeuringen, roltraponderhoud, roltrapmodificatie, roltrapvervanging, gevelonderhoudinstallaties en warenwet besluit liften, NEN-EN 81-1, SNEL Aanbevelingen (Safety Norm Excisting Lifts), ARBO wetgeving, NEN-EN 13015, NEN 3140. Wij kunnen het allemaal voor u inzichtelijk en eenvoudiger maken.

                  Eurlicon beheert installaties en verdient voor u... 

Laat uw liften, roltrappen en gevelonderhoudsinstallaties door ons beheren. Wij zullen u overtuigen van een enorme kostenbesparing!

Eurlicon beheert al jaren grote bestanden liften voor verschillende partijen. Daarbij hebben wij in alle gevallen een grote besparing gerealiseerd op onderhoud en inkoop. Eurlicon kent de markt, de productontwikkelingen, de marktprijzen en de kwaliteitsverschillen. Bovendien vinden wij het prettig om te horen dat wij werk uit handen van klant nemen voor dit toch zeer specialistische gebied, en dat wij de klant tijd besparen die zij weer op een andere wijze kan inzetten. Uw keuze voor Eurlicon zal niet alleen gebaseerd zijn op kostenbesparing, maar ook voor onze technische know how en kennis, de jarenlange expertise en onafhankelijkheid. Bij beheer gaan we uit van een minimaal van drie jaren, die uiteraard verlengd kunnen worden tot een langere periode.

Wat doen wij wanneer uw installaties door ons worden beheerd?

A. Technische dienstverlening

1. Conditiemeting van uw installaties.
2. Opstellen meerjarenbegrotingen.
3. Dagelijkse, jaarlijkse en projectwerkzaamheden (ten behoeve van controles, renovaties, aanbestedingen).

B. Administratieve dienstverlening

1. Vastleggen.
2. Rapportages.

C. Financiële dienstverlening

1. Kosten inzichtelijk maken.
2. Aanbesteden en inkopen.
3. Bewaken van beschikbaar gestelde budgetten.

D. Communicatie

1. Met alle betrokken partijen.
2. Regelmatige terugkoppelingen en overleg met u.

Wilt u ook de andere installaties zoals sprinklers, airconditioning, elektra of watervoorzieningen door één partij laten beheren? Wij kiezen de juiste partijen en voeren de regie op het scenario dat u heeft geschreven.

Referenties voor ons beheer zijn onder andere Acantus, DeltaWonen, Domesta, MozaïekWonen en Mitros.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch 020-4942740.