Vervallen telefoonlijnen KPN van invloed op uw lift?

Per 1 september 2019 zal KPN een aantal diensten met betrekking tot bepaalde telefoonlijnen niet langer ondersteunen. U vraagt zich misschien af of dit ook van invloed is op het alarm-/verbindingssysteem in uw lift.

Het goede nieuws is dat de meeste liften in ons land zijn aangesloten op een analoge telefoonlijn (dan wel verbonden zijn via GSM), en niet op de betreffende telefoonlijnen waarvoor de ondersteuning verdwijnt. Het effect op de alarmering vanuit de lift en de spreek-/luistersystemen zal dus beperkt zijn.

Advies Eurlicon

Heef u toch het vermoeden dat uw lift aangesloten is op één van ondergenoemde lijnen die verdwijnen? Of heeft u een offerte ontvangen van uw onderhoudsfirma ter vervanging van de bestaande telefoonlijn, waarbij u zich afvraagt of deze wel noodzakelijk en/of marktconform is? Dan kun u hiervoor natuurlijk gebruik maken van de adviesdiensten van Eurlicon! U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 020 - 494 27 40 of via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De telefoonlijnen die verdwijnen
- PSTN Meervoudig verbinding: Per 1 september 2019 vervalt dit systeem.
- ISDN 1 en 2 verbinding: Per 1 september 2019 vervalt dit systeem.

Aanvullende informatie met betrekking tot andere telefoonlijnen
- ISDN 15/20/30 verbinding: Dit systeem blijft tot tenminste 2021 in de lucht.
- PSTN Enkelvoudig verbinding: Dit systeem blijft voorlopig nog bestaan.