Besparen op planmatig onderhoud?

Zijn alle onderdelen van een lift echt op hetzelfde moment versleten? Als een deur niet goed sluit, zijn dan álle deuren slecht? Hoeveel geld denkt u te besparen door een goed renovatieplan voor uw lift? Door een vakkundige diagnose kunt u veel geld besparen. De lift blijft betrouwbaar en gaat langer mee. De besparing kan zelfs oplopen tot meer dan 50%!

Onverwachte storingen met stilstand van uw lift wilt u niet graag meemaken. Door het maken van een goed vervangingsplan van onderdelen kunt u dit voorkomen. Er moet alleen wel een juiste balans aanwezig zijn tussen betrouwbaarheid en de kosten daarvoor. Met een goede meerjarenbegroting valt veel geld te besparen.

Bent u lifteigenaar of beheerder? Wij helpen u graag met het opstellen van een gedetailleerde begroting en het kiezen van de juiste renovatiepartij. Neem vrijblijvend contact met ons op. U zult zien dat u gaat besparen.

Lees ook onze artikelen over tijdig beginnen met aanbesteding van planmatig onderhoud en ons stappenplan voor liftrenovatie.