Liftadvies voor de retail

In de retail draait het om tevreden klanten en rendement. Eurlicon ondersteunt retailers en winkelcentra graag in het bereiken van die doelstellingen. We zetten in op de verhoging van de bedrijfszekerheid van uw liften en roltrappen en brengen de kosten voor beheer, renovatie en vernieuwing in een optimale balans met de gewenste kwaliteit.

Onze dienstverlening voor retail en winkelcentra op een rij:

  • Ontzorging in liftbeheer

  • Duidelijke afspraken tussen eigenaar, beheerder en onderhoudsbedrijf

  • Kosten voor onderhoud en beheer inzichtelijk

  • Minder storingen van liften

  • Grotere tevredenheid van klanten en andere gebruikers

  • Goed onderbouwde investeringen in liften

  • Structureel oplossen van terugkerende problemen

D-Winkels: "Meer inzicht geeft een betere basis voor beslissingen"

D-Winkels is een vastgoedorganisatie die actief is op het gebied van projectontwikkeling, renovatie en exploitatie van winkelcentra en winkelvestigingen. D-Winkels verzorgt de projectplanning, renovatie en exploitatie van voornamelijk Dirx-drogisterijen en Dirck III-slijterijen. Naast de renovatie van bestaande locaties richten zij zich ook op de ontwikkeling en realisatie van nieuwe winkelomgevingen, die meer te bieden hebben dan winkels alleen. Zoals het onder één dak plaatsen van parkeergarages, woningen of kantoorfaciliteiten. 

De heer Bernjan Faber, Manager Vastgoedbeheer bij D-Winkels: "De liftenbranche is voor ons een ondoorzichtige branche. Ook al waren en zijn we tevreden over het acteren van ons huidige onderhoudsbedrijf, wij wilden we toch graag meer grip op onze installaties. Daarom hebben wij Eurlicon ingeschakeld. Zij hebben ervoor gezorgd dat wij met name meer inzicht kregen en daarmee een betere basis om de juiste beslissingen te nemen. De samenwerking met Eurlicon is mij goed bevallen."