Contact met Eurlicon

Wilt u meer weten over onze adviesdienstverlening? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor liftadvies of ondersteuning bij nieuwbouw, renovatie of modernisering? Neem dan gerust contact met ons op!

Eurlicon

Asterweg 19 D12 - unit 10
1031 HL Amsterdam
Postbus 36084
1020 MB Amsterdam
+31 (0)20 - 494 27 40
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.eurlicon.nl

Locatie

Het kantoor van Eurlicon is gevestigd in het door Vasco Da Silva Architecten ontworpen bedrijvencomplex ‘Kaap Noord’ gelegen aan de Asterweg 19, op bedrijventerrein Buiksloterham/Papaverweg in stadsdeel Amsterdam-Noord.

Bereikbaarheid eigen vervoer

Eurlicon is bereikbaar via de Ringweg A10-Noord Amsterdam. Parkeren kan gratis op het parkeerdek bij voldoende plaats. U kunt meteen rechts de helling oprijden en parkeren langs de kant van de helling, of op het parkeerdek op de 2e verdieping. Op het parkeerdek ziet u een ingang met daarboven 19 D12 en een bellentableau. Drukt u op de bel ‘beheer’, dan wordt er voor u opengedaan.
U kunt ook naar binnen lopen bij het Kaap Noord Servicepunt dat zich bevindt op de begane grond in unit 17A2, links van de onderdoorgang aan de straatkant van het gebouw. De beheerder wijst u dan de weg naar de goede locatie.

Bereikbaarheid openbaar vervoer

Vanaf de achterzijde van het Centraal Station kunt u gratis met de pont met de indicatie ‘Buiksloterweg’ naar de overkant (deze vaart iedere 3 minuten). Ga daarna linksaf tussen de A’dam toren en Eye door, en langs de huizenrij tot aan het Shell laboratorium. Ga daar rechts en bij het Hyperion Lyceum linksaf de Asterweg op. Kaap Noord bevindt zich op nummer 17-19. Vanaf de pont is het een kleine 10 tot 15 minuten lopen.
Mocht u slecht ter been zijn, er gaat vanaf de Buiksloterwegveer ook een bus (buslijnnummer 38), wat de looptijd beperkt tot ongeveer 2 minuten.

Kantoor aan de Asterweg vanaf de straat gezien.