Deelnemen aan een kosteloze workshop Slim Liftbeheer?

Hoe kunt u uw liftbeheer beter regelen? En hoe zorgt u ervoor dat het onderhoud van uw lift goed is? Het beheren van liften vraagt om veel kennis van lifttechniek en wetgeving over liften. Daarnaast is voor een goed begrip van onderhoudscontracten, offertes en keuringsrapporten ook inzicht nodig. Eurlicon helpt lifteigenaren en facilitair beheerders graag op weg met de gratis workshop Liftbeheer.

Uw liften beter en efficiënter beheerd

In de workshop Slim Liftbeheer staat het beter en efficiënter beheren van liften centraal. Hoe doen anderen het liftbeheer? Tegen welke problemen lopen zij aan? Hoe krijgt u meer grip op de onderhoudsbedrijven? En welke trends zijn er in de liftenmarkt? Eurlicon zorgt er graag voor dat u goed beslagen ten ijs komt. Uiteraard is er ook uitgebreid gelegenheid om met deelnemers van verschillende bedrijven uw ervaringen uit te wisselen.

U kunt op de volgende data deelnemen

Alle workshops voor 2017 hebben reeds plaatsgevonden.
Er zullen in het voorjaar van 2018 nieuwe workshops plaatsvinden. De precieze data hiervoor volgen later.

Wilt u deelnemen?

Houdt de nieuwe data in de gaten en meld u aan via telefoonnummer 020 - 494 27 40 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Workshops in 2017

  • 5 april 2017, regio Rotterdam
  • 12 april 2017, regio Amsterdam
  • 13 april 2017, regio Zuid-Nederland
  • 9 mei 2017, regio Noordoost-Nederland
  • 4 oktober 2017, regio Amsterdam
  • 10 oktober 2017, regio Zuid-Nederland
Workshop 12 april 2017 te Amsterdam
Workshop voorjaar 2017 te Amsterdam